Πολιτική Είναι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ

Οι πολίτες του τόπου, που αγωνιούμε για το αύριο, έχουμε την υποχρέωση στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, στους γονείς μας, αλλά και στις γενιές που έρχονται να βγούμε μπροστά κάνοντας σταθερά βήματα, χωρίς επικίνδυνες αεροβασίες. Με υπευθυνότητα. Με τόλμη. Με όρεξη για δουλειά. Έτοιμοι για ρήξεις με όσα μας απομακρύνουν από το βέλτιστο.

Αποφασισμένοι ν’ αλλάξουμε ότι έχει πληγώσει τον τόπο μας. Είναι το στοίχημα, ο στόχος και η ευθύνη της δικής μας γενιάς. Έχουμε υποχρέωση να δώσουμε αποφασιστικά αυτή τη μάχη. Προσωπικά, θέλω η δύναμη και η ενέργειά μου να είναι στραμμένη σε αυτή την κατεύθυνση. Να μιλήσουμε με καθαρή φωνή για το πού βρισκόμαστε και το πού μπορούμε να πάμε. ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ  ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Ως  Βουλευτής Λεμεσού, πιστεύει πως, όλη η εμπειρία και οι γνώσεις που έχει αποκτήσει έως τώρα θα αξιοποιηθούν άμεσα για τα καλώς νοούμενα συμφέροντα των κατοίκων της πόλεως και επαρχίας Λεμεσού, τόσο στο Νομοθετικό Έργο, όσο και στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο, ως συνεπής εκπρόσωπός τους στην Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΝΙΚΟ ΣΥΚΑ

1

Άνθρωπος με πολύπλευρη και πολυεπίπεδη διοικητική και οργανωτική εμπειρία,   αναγκαία στην διαχείριση και αντιμετώπιση προβλημάτων για κάθε βουλευτή.  Γνώσεις και εμπειρία σε θέματα που άπτονται της οικονομίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της κοινωνικής δράσης, της φιλανθρωπίας.

2

Αποφασισμένος ν’ αλλάξει ότι μας έχει πληγώσει, ότι εξακολουθεί να μας ενοχλεί, έτοιμος να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για να εξαλειφθεί ότι σαθρό ταλαιπωρεί την κοινωνία

3

Τολμά, με όραμα και συγκροτημένες απόψεις, να συγκρουστεί με ό,τι μας κρατά κολλημένους στο παρελθόν.

4

Εργατικός, αξιόπιστος, δυναμικός, καθαρά χέρια, καθαρό λόγο.

5

Δεν ανέχεται και δεν συμβιβάζεται με την αδικία, την υποκρισία, το ψέμα και τη μετριότητα.

6

Αγαπά με πάθος την Λεμεσό, θα είναι ο βουλευτής που θα αφιερωθεί εξολοκλήρου στα προβλήματα της πόλης και της επαρχίας του.

7

Κομματικά αξιόπιστος, είναι γέννημα θρέμμα του ΔΗΣΥ, και ακολουθεί με πίστη και αφοσίωση τις διαχρονικές αξίες της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. Στέκεται πάντα δίπλα στη παράταξη του, και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Επαρχιακός γραμματέας ΔΗΣΥ από το 2013.

8

15 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, γνωρίζει ίσως όσο λίγοι, πολύ καλά την Λεμεσό.

9

Αφουγκράζεται τις ανησυχίες, τα προβλήματα και τις προσδοκίες των νέων ανθρώπων και  δηλώνει στα σίγουρα ότι πάντα θα στέκεται δίπλα τους.

10

Προέρχεται από χωριό της επαρχίας, και έμαθε να εκτιμά και να σέβεται τον κόσμο της υπαίθρου για τον οποίον θα παλέψει για το καλύτερο

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Είναι γέννημα θρέμμα του ΔΗ.ΣΥ. Ήταν παρών με τον πατέρα του στο ιδρυτικό συνέδριο του ΔΗ.ΣΥ. το 1976, στον κινηματογράφο Αθήναιον,.  Αυτή ήταν η αφετηρία της πολιτικής του διαδρομής. Ιδρυτικό μέλος της ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ. και της ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ. Διετέλεσε μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου του ΔΗ.ΣΥ. Ήταν ενεργά παρών σε όλες τις προεκλογικές εκστρατείες, τόσο στις βουλευτικές όσο και στις προεδρικές, σαν μέλος των κεντρικών επιτελείων.

Από το 2013 μέχρι και σήμερα κατέχει τη θέση του Επαρχιακού Γραμματέα του ΔΗΣΥ Λεμεσού. Όπου μέσα από το αίσθημα της κοινωνικής πρόνοιας, το ΔΗΣΥ διοργάνωσε εκδηλώσεις για τα παιδιά όπως το «Παρέδωσε χαρά στα παιδιά», το χριστουγεννιάτικο πανηγύρι  «Μοιράζουμε χαρά στα Παιδιά» , επισκέψεις σε νηπιαγωγεία αλλά και βοήθεια σε άπορες οικογένειες.

Απο τον Μάη του 2021 είναι Βουλευτής ΔΗΣΥ Λεμεσού.  Είναι μέλος των Κοινοβουλευτικών Επιτροπων  Εσωτερικών , ως συντονιστής του Δημοκρατικού Συναγερμού, στην Επιτροπή Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και στην Επιτροπή Γεωργίας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Email: info@nikossykas.com

ΤΗΛ: 25 575 700

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αγίας Φυλάξεως 50, 3021, ΛΕΜΕΣΟΣ